Over mij.

Hé daar, ik ben Arston Mansanga, de oprichter van KingsVision! Terwijl andere bedrijven epische verhalen hebben over hun glorieuze begin, moet ik eerlijk toegeven dat mijn verhaal behoorlijk saai is. Ik heb niet veel spannende avonturen beleefd die me aanzetten tot het starten van dit initiatief. Maar laat me je toch meenemen!

Ik ben opgegroeid in het prachtige Rotterdam, als een trotse Congolees. Als kind hadden mijn moeder en ik het niet altijd breed. Ik had de neiging mijn bril vaak stuk te maken tijdens het spelen, wat natuurlijk zorgde voor extra kosten. Brillen kunnen behoorlijk duur zijn, weet je. Maar dat was eigenlijk mijn enige opticien ervaring toen.

Toen ik de middelbare school had afgerond, moest ik een opleiding kiezen. En raad eens waar ik toevallig belandde tijdens mijn zoektocht? De opleiding tot opticien! Het leek me interessant, dus ik besloot me ervoor in te schrijven. Tijdens mijn studie hoorde een van mijn docenten over mijn financiële situatie en besloot me een gratis bril te geven. Dat maakte me ontzettend blij en ik was enorm geholpen. Het zette me aan het denken: ik wilde ook anderen op dezelfde manier helpen.

In de jaren die volgden, deed ik ervaring op bij verschillende bedrijven en rondde ik mijn opleiding met veel plezier af. Tijdens mijn stage kwam ik in een verzorgingstehuis een vrouw tegen die moeite had met lopen. Ze wilde graag een bril kopen. Hoewel dit niet de gebruikelijke werkwijze was van het bedrijf waar ik stage liep, besloot ik haar te helpen. Het maakte een wereld van verschil voor haar. Dit bracht me tot het besef dat er waarschijnlijk meer mensen zijn die door onregelmatige werktijden, fysieke klachten of andere belemmeringen niet naar de opticien kunnen gaan

Maar wat als de opticien naar jou komt? Dat concept bestond eigenlijk nog niet. Al jarenlang was het zo dat je naar de opticien moest gaan, je ogen liet meten en vervolgens een bril uitkoos. Het was nooit anders geweest! Daarom besloot ik aan de slag te gaan en alles vanaf nul uit te zoeken. Tijdens mijn zoektocht legde ik contacten over de hele wereld die me hielpen om de juiste gereedschappen te vinden om dit concept werkelijkheid te maken. Uiteindelijk begon ik in 2019 als een dappere ondernemer met KingsVision.

Misschien herken je wel het gevoel dat je wordt overspoeld door allerlei acties van verschillende brillenwinkels. Het maakt het lastig om te weten waar je nu precies je bril moet kopen. De wereld van brillen is nu eenmaal een concurrerende markt, maar KingsVision is anders.
Ik geloof er sterk in dat iedereen recht heeft op een goede bril, deskundig advies en dat alles voor een eerlijke prijs. Bij ons krijgt elke klant de volle aandacht en expertise van een man die zijn beroep met passie uitoefent.

Het is een waar genoegen om kennis met je te maken! 


Als je meer over mijn werkervaringen wil weten, klik maar op de link hieronder! 

Mijn werkervaringen.