Over mij.

Mijn naam is Arston Mansanga en ik ben de stichter van KingsVision. Elk bedrijf heeft zo zijn eigen meesleurende verhaal over hun begin, maar ik niet. Eigenlijk is mijn verhaal best saai en heb ik niet veel meegemaakt wat mij een doorslag gaf om zo'n initiatief te nemen. Maar hoe dan ook, ik neem je mee!

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en ben zelf van Congolese afkomst. Als kind groeide ik op samen met mijn moeder en we hadden het niet altijd breed. Als kind ging mijn bril vaak kapot tijdens het spelen waardoor we vaker kosten maakten. Een bril kan soms eenmaal duur zijn. Dat was overigens mijn enige ervaring toen met de opticien. 

Wat later was ik klaar met de middelbare school en moest ik een opleiding gaan kiezen. Zo kwam ik in mijn zoektocht toevallig terecht bij de opleiding voor opticien omdat het me interessant leek. Toen ik eenmaal bezig was met de opleiding, kreeg een docent te horen over mijn financiële situatie en maakte een gratis bril voor me. Ik was hier blij mee en was vooral erg mee geholpen. Daarom wilde ik zelf op die manier wilde ik ook zo een ander kunnen helpen. 

De daaropvolgende jaren heb ik ervaringen opgedaan bij meerdere bedrijven en mijn opleiding met veel plezier afgerond. In deze periode heb ik tijdens mijn stage een vrouw in een tehuis geholpen die moeilijk kon lopen. Ze wilde een bril kopen. Het was niet een gebruikelijke werkwijze van het bedrijf, maar de vrouw was hier erg mee geholpen. Dus besefte ik dat er misschien meer mensen zijn die door onregelmatige uren, fysieke klachten of iets anders niet naar de opticien kunnen. 

Maar wat als de opticien naar jou toe komt? Dat bestaat eigenlijk nog niet. Voor jaren is het zo dat je eenmaal naar de opticien gaat, je gaat jouw ogen meten en dan een bril uitkiezen. Het is nooit anders geweest! 

Toen ging ik aan de slag en alles van nul uitzoeken. In mijn zoektocht heb ik verschillende contacten gemaakt wereldwijd die mij weer hielpen om de juiste gereedschap bij elkaar te vinden om dit concept mogelijk te maken. In 2019 ben ik uiteindelijk begonnen als ondernemer met Kingsvision

Misschien klinkt het bekend dat je vaak acties van verschillende brillenwinkels ziet, waardoor je misschien niet weet waar je een bril wel moet kopen. De brillenwereld is eenmaal een concurrerende markt maar KingsVision valt daar buiten. 

Ik ben er gewoon van overtuigd dat elk persoon een goede bril kan krijgen, deskundig advies en dat voor een eerlijke prijs. Elke klant wordt geholpen met alle aandacht en kundigheid door een man met passie voor zijn beroep. 

Aangenaam kennis maken! Dit ben ik.

Als je meer over mijn werkervaringen wil weten, klik maar op de link hieronder!

Mijn werkervaringen.